Vi börjar med ett program där du vilar och lyssnar på bearbetad klassisk musik, som påverkar din inre balans. Du börjar känna dig lugnare och starkare. I samtalen utforskar vi vad som är dina verkliga behov och hur du kan ta hand om dig själv i vardagen.

Bär du på svåra upplevelser?
Om du har tidiga erfarenheter av svåra eller trassliga uppväxtförhållanden eller om du har traumatiska upplevelser av något slag, då är ljudterapin av särskilt stor betydelse för dig. Den ger dig en stabilitet som hjälper dig att möta och bearbeta de svåra upplevelser som du bär på.

Ljudterapin ger dig en ökad kontakt med dina inre behov och drivkrafter
Ett nästa steg i ljudterapin är att du lyssnar till höga frekvenser, vilket ger dig både ökad energi och kontakt med dina djupaste behov. Det är du som styr processen, när du känner dig tillräckligt stark och motiverad kan också tidiga glömda behov, upplevelser och minnen komma upp till ytan.

Ljudterapi och samtal utifrån ett psykosyntesperspektiv ger dig en inre frihet att leva fullt ut
Du får tillfälle att måla, rita eller skriva samtidigt som du får ljudterapi och samtal. Du ökar din kreativitet och din förmåga att hantera svåra beslut och situationer. Du kan börja göra det du själv vill och ta det utrymme du behöver för att må bra. Du börjar känna dig gladare och mer fri att göra det som är viktigt för dig.

Kontakt: Brain Balance, Skogsviksvägen 2, 182 56 Danderyd
08-755 12 18, 0708-65 99 28, info@brainbalance.seLäs mer:
en klient berättar