2/9

Det var nog det mest underbara jag varit med om! I början ville jag bara ligga där och njuta av lugnet. Så småningom började jag måla. Och det var så märkligt hur lätt det var. Både de bilder jag målade och de inre bilderna bara kom till mig, de flöt upp i medvetandet utan någon ansträngning. Jag kände mig hela tiden så trygg och omhändertagen. Det var som om jag gav mig ut på en resa för att söka efter min mamma.

Steg för steg närmade jag mig den stora fasan: mötet med henne. Hon dök upp i olika symboliska gestalter, förklädd, med mask, som troll, som myling, som skogsrå, tills jag slutligen kunde möta henne som hon var då, döende.

Under hela tiden gick jag till vardags för halv maskin, jag skötte de uppdrag jag redan hade men orkade inte så mycket mer. Det mesta av min kraft gick åt till denna resa, detta blev ett viktigt inre arbete, som ändå inte kändes som något arbete, snarare som något som av egen kraft pågick inom mig och som det bara var att följa med i. I dag när jag mår så mycket bättre och är jag glad över att jag gav mig själv det utrymmet.Kontakt: Brain Balance, Skogsviksvägen 2, 182 56 Danderyd
08-755 12 18, 0708-65 99 28, info@brainbalance.se