Affärsområdeschef berättar

Jag är en tävlingsmänniska som älskar utmaningar

Under många år har jag haft ett tufft jobb som managementkonsult. I jobbet fick jag mycket uppskattning och många tuffa utmaningar. För det mesta har jobbet varit väldigt stimulerande och utvecklande men det blev många arbetstimmar och många resor, vilket inte passade min familjesituation med tre små barn och en man som också är i karriären. Jag började känna att min arbets- och livssituation bröt ner mig. Jag började sova dåligt, fick fysiska symptom såsom ryckningar i ansiktet och kände mig generellt ostabil.

Jag kände så här kan jag inte leva!
Jag kom till en vändpunkt och bestämde mig för att byta jobb. Jag tog en chefsbefattning i en ny bransch, ett nio till fem-jobb. Jag ville vara mer hemma, få orken tillbaka, komma i balans så att jag orkade vara mer med min familj. Men efter några veckor på mitt nya jobb insåg jag att min nya situation inte var ett dugg bättre än min gamla, snarare tvärtom.

Min situation blev allt mer kaotisk
Jag är i vanligt fall en trygg och säker person men jag var sliten och fysiskt utmattad från min tidigare arbetssituation när jag började på mitt nya jobb. Detta yttrade sig bl. a. genom att jag var väldigt känslig för andra människors reaktioner. Jag tappade mitt självförtroende och sömnen blev bara sämre, jag hade lätt för att tappa humöret och kände mig väldigt trött och sliten.

Coachingprogrammet blev min räddning
Jag bestämde mig för att pröva Brain Balances coachingprogram. Jag fick lyssna på bearbetad klassisk musik och den hjälpte mig att komma till ro och få mer energi.

Jag började komma i balans igen
Jag blev väldigt förvånad, efter bara några gånger kände jag mig bättre, jag sov bättre och blev mer stabil i kroppen och orken kom tillbaka. Ljudterapin hjälpte mig men minst lika viktigt för att komma i balans var coachingsamtalen. Jag fick många insikter och började kunna hantera min omgivning på ett annat sätt, framför allt på jobbet.

Nu känner jag mig stark
Jag är glad att jag fick gå till Brain Balance innan jag gick in i väggen. Jag har lyckats kommit till rätta med min kaotiska situation på jobbet och hemma är jag en mer harmonisk mamma och hustru.

Läs mer - Klienter berättar:
en projektledare
en reklamare
en personalchef
en annan projektledare
en affärsområdeschef

Kontakt: Brain Balance, Skogsviksvägen 2, 182 56 Danderyd,
08-755 12 18, 0708-65 99 28, info@brainbalance.se

Varför började du?
Min situation blev mer och mer kaotisk. Jag har alltid haft full agenda hemma och på jobbet, nu orkade jag ingenting. Detta yttrade sig bl.a. genom att jag var väldigt känslig för andra människors reaktioner och hade svårt att hantera vissa situationer på jobbet. Jag sov dåligt och tappade lätt humöret.

Hur upplevde du ljudträningen?
Jag blev väldigt förvånad, efter bara några gånger kände jag mig bättre, jag sov bättre och blev mer stabil i kroppen och började känna mig stark igen.

Vad har du fått ut av programmet?
Jag har lyckats komma till rätta med min kaotiska
situation på jobbet. Jag känner mig nu stark och
säkrare på mig själv igen. I backspegeln kan jag se
att min kapacitet att analysera och fatta genomtänkta
beslut har ökat. Hemma är jag nu också en mer
harmonisk mamma och hustru.